Állandó programjaink

1.) Évente, ősszel Családakadémia címmel több napos, elvonulós tréninget tartunk.
Erre az alkalomra a választott téma szakértőjét hívjuk meg előadónak. Témáinkat közösen határozzuk meg, mindig valami olyant, ami aktuálisan érdekli a tagságot.
Így volt már többféle gyermeknevelési tematika, családon belüli kommunikáció, kirepülő nagy gyerekekkel való kapcsolattartás, önismereti kurzus és sok – sok más, az elmúlt 20 év során.

2.) Betlehem
Minden évben, az adventi időszakra Kőbánya központjában a Szent László téren felállítjuk az életnagyságú Betlehemet. Ezzel együtt kihelyezünk egy óriás adventi koszorút, ahol az adventi vasárnapokon ünnepi gyertyagyújtást szervezünk, ahova szeretettel várjuk a kerület lakóit, érdeklődőket.
Ez a programunk már 11 éve rendszeresen zajlik, sokaknak örömére, és nagyban segíti a résztvevőket a karácsonyi ünnepre készülődésben.

3.) Családi nyaralások
Legtöbbször a Balatonnál voltunk, vagy esetenként más fürdőhelyen. Ez a legrégibb és az egyik legjobban várt, közkedvelt programunk. Ilyenkor jut időnk szabadon együtt lenni, egymásra figyelni. Sok kellemes nyárestét töltöttünk már beszélgetéssel egy – egy pohár bor mellett, gyermekeink közösen hallgathatták az esti mesét, vagy diavetítésen néztek mesefilmet. Mindig jut idő valamilyen kézműveskedésre is felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt.

Email


FEL